Nino Baša osvojio broncu na Europskim igrama mladih!

Od 30. lipnja do 4. srpnja u finskom Pajulahtiju održane su Europske igre mladih parasportaša na kojima je nastupilo više od 550 natjecatelja iz 25 zemalja, među kojima i 14 mladih hrvatskih sportaša s invaliditetom, a naš stolnotenisač Nino Baša ostvario je sjajan uspjeh i osvojio broncu.

Nino se od svoje 8 godine bavi stolnim tenisom za osobe s invaliditetom.

Član je hrvatske stolnoteniske reprezentacije, zagrebačkog kluba Uriho, a igra i županijsku 1. ligu za STK Zasadbreg. Trostruki je prvak države u svojoj kategoriji, a prošle je godine na 27. državnom para stolnoteniskom prvenstvu u dvorani Toplica Sveti Martin na Muri osvojio prvo mjesto.

Na Europskim igrama mladih potvrdio je svoju kvalitetu i osvojio sjajno treće mjesto, a čestitke na izvrsnom rezultatu uputio mu je i župan Međimurske županije Matija Posavec zahvalivši mu što svojim uspjesima promovira Međimurje – Europska regija sporta 2022. diljem svijeta.
Mladi hrvatski parasportaši na igrama su osvojili čak 16 medalja pri čemu 10 zlata, srebro i pet bronci zauzevši sjajno četvrto mjesto na ljestvici osvajača medalja.

preneseno s: www.medjimurski.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content