HOG RACE 2022.: Iva Tomašek i Saša Horvat bili su najbrži među 26 sudionika

Svi koji vole pomicati granice u nedjelju su se uključili u Hog race 2022. na prostorima Adrenalinskog parka PG Geller u Malom Mihaljevcu. Ukupno 26 sudionika, od čega 17 u muškoj i 9 u ženskoj konkurenciji, okušalo se na stazi dugoj 6,4 kilometra s čak 14 pomno osmišljenih prepreka od kojih su mnoge uključivale prolazak kroz vodu i blato. Unatoč izazovnoj stazi gotovi svi natjecatelji, osim jednog, došli su do cilja, a najbolji u ženskoj i muškoj konkurenciji sudjelovali su i u završnom Elit Supersprintu na 400 metara također sa zaprekama.

Kod muškaraca ukupni je pobjednik Saša Horvat s vremenom 39:42, dok je kod žena najbrža bila Iva Tomašek u vremenu od 48:11. Ekipno su pobijedili Dabrovi (Josip Kefelja, Davor i Dražen Cvetnić) s vremenom od 2:33.15. Proglašeni su i pobjednici po dobnim kategorijama, pa je su kod žena to bile: do 30 godina Nives Marciuš, do 40 godina Iva Mikulić i do 50 godina Iva Tomašek. U muškoj konkurenciji do 30 godina najbrži je bio Marko Todorović, do 40 godina Saša Horvat, do 50 godina Mišel Janušić i do 60 godina Darko Okreša.

U cjelodnevnom programu osim glavne utrke brojni su posjetitelji mogli uživati i u nagradnim igrama, dječjoj utrci, raznovrsnoj ponudi domaćih proizvoda i kulinarskih specijaliteta, a na zip lineu im se u jednom trenutku pridružio i Spiderman. Suorganizator ovog originalnog i jedinstvenog programa bio je Orijentacijski klub Međimurje, a pokrovitelji Međimurska županija, Turistička zajednica Međimurske županije i Općina Sveti Juraj na Bregu.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavio: Miljenko Ovčar
foto/video: PG Geller



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content