BREZJE Hajdučki u šesto desetljeće

Veterani Hajduka Brezje krenuli su u proljetni dio prvenstva

Veterani Nogometnog kluba Hajduk Brezje krenuli su u proljetni dio prvenstva skupine B. Raduje veliki odaziv igrača pa smo to zabilježili naslovnom fotografijom na kojoj je 18 aktivnih igrača koji su zaigrali u petak u prvom proljetnom kolu.

I tijekom zime bili su aktivni u školskoj sportskoj dvorani OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu gdje su redovito petkom održavali treninge i na kojem je odaziv bio redovito od dvadesetak nogometaša.

NK Hajduk Brezje osnovan je 1962. godine. Ove godine slavi se vrijedan jubilej od 60 godina rada kluba, a u njegovom djelovanju veliki doprinos dali su sadašnji članovi veteranske ekipe. Bit će sigurno prigode tijekom godine da i veterani odigraju koju revijalnu utakmicu te sudjeluju u obilježavanju obljetnice kluba.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content