PUT NA MOHOKOS

Sve žene kući su otišle s teglicom cvijeća kao znakom pažnje

Udruga žena ˈBrezaˈ iz Brezja u subotu 5. ožujka povodom obilježavanja Dana žena organizirala je skupno pješačenje. Staza je obuhvaćala rutu od Brezja do Mohokosa (5,3 kilometra) i povratak na početnu točku puta.

– Ovo nije prva takva inicijativa udruge „Breza“. Na Mohokosu ćemo napraviti kratko stajalište, podružiti se i okrijepiti uz čaj, kavu i peciva. Putem će nam se pridružiti udruge iz naše općine, a to su udruga Sveti Juraj na Bregu, Vredne Roke iz Dragoslavca i Udruga žena Mali Mihaljevec. Ovim pješačenjem prije svega obilježavamo Dan žena. Također, ovo je odlična prilika za susret i druženje različitih udruga iz naše općine. Željeni smo spojiti ugodno s korisnim, druženje i rekreaciju – rekla nam je predsjednica udruge Sandra Radiković.

Okupljanje je počelo u 13:00 sati u Brezju ispred pekare ˈFriškoˈ gdje se skupilo tridesetak hodača. Putem se povorci pridružilo još njih dvadesetak. Kao mali znak pažnje, sve žene dobile su male poklončiće, živo cvijeće.

Kako im je bilo, pogledajte u našoj galeriji.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Blanka Lozić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content