Održana treća info radionica za pružatelje usluga seoskog turizma

U prostorijama Kulturno edukativnog centra Murai, 16. veljače 2022 godine, održana je radionica za pružatelje usluga seoskog turizma „Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?” u organizaciji Udruge ruralnog turizma Hrvatske i LAG-a Međimurski doli i bregi.

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH. Voditeljica radionice  Aleksandra Kuratko Pani ujedno je i  voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske, te je osim predstavljanja aplikacije moj-seoski.hr, sudionike upoznala sa zakonodavnim okvirom za djelovanje seoskog turizma i temama integracije kulturnih sadržaja u promotivne aktivnosti te važnosti i alatima digitalne promocije seoskog turizma.

Nakon radionice, predviđeno je održavanje individualnih konzultacija i pomoć pružateljima usluga vezano za upis u aplikaciju moj-seoski.hr. Korisničke upute za pripremu i upis u aplikaciju možete pronaći ovdje. Ukoliko Vam je potrebna pomoć kod upisa u aplikaciju, budite slobodni obratiti se nam.

Radionice se provode u okviru projekta “Stručno osposobljavanje za digitalnu promociju seoskog turizma Republike Hrvatske na domaćem i inozemnim tržištima” uz financijsku potporu Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te organizacijsku podršku turističkih zajednica, lokalnih akcijskih grupa i članova URTH.

preneseno s: www.lag-medjimurskidoliibregi.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content