MURAI KEC / SEZONA 1 – Upisi na program Radionice dramske umjetnosti

Provođenjem projekta Kreativno edukativni centar Murai u 2021. godini primijećena je potreba za kreiranjem edukativnog sadržaja za djecu u području kulture i umjetnosti. Kreativno edukativni centar želi stvoriti raznolikost u ponudi izvanškolskih aktivnosti na području Međimurske županije, s naglaskom na Gornje Međimurje s obzirom na to da se centar nalazi u Općini Sveti Juraj na Bregu, kroz kreativne i edukativne radionice koje uključuju razvijanje produktivnosti, kreativnosti, komunikacijskih i/ili socijalnih vještina.

MURAI KEC u ponudi programa ima 1 ciklus radionica koji se provodi u razdoblju od ožujka do lipnja. Program uključuje:

  1. Radionice dramske umjetnosti – Vještine javnog nastupa: – Razvijanje kreativnosti, komunikacijskih i socijalnih vještina

Razvijanje javnog nastupa kroz dramsko pedagoški rad.

Voditelj radionica: Centar za kulturu Čakovec, Davor Dokleja

Radionice su namijenjene za djecu od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Radionice se održavaju 1 tjedno u trajanju od 60 minuta.

Mjesto održavanja: Kreativno edukativni centar Murai, Pleškovec 25

Radionice su zamišljene kao izvanškolska aktivnost u području kulture i umjetnosti s naglaskom na razvijanje kreativnih vještina. 

Ciklus radionica traje 3. mjeseca što nazivamo jednom sezonom, samim završetkom sezone polaznik ima ljetnu pauzu te može nastaviti s aktivnostima u novoj sezoni.

U novoj sezoni postojat će mogućnost za upis na novu vrstu radionice s naglaskom na razvitak druge vještine i nastavak na postojeću.

Mjesečna članarina po radionici je 100 kuna. (ostali iznos sufinancira Općina Sveti Juraj na Bregu)

Pozivamo Vas i Vaše dijete da pogledate predloženi program. Upisi na program traju do 7.3.2022. Broj mjesta na programu je ograničen na maksimalno 20 djece.

Program KEC MURAI osmišljava i koordinira Platforma za Društveni centar Čakovec.

Program sufinancira Općina Sveti Juraj na Bregu.

Suradnici u provedbi programa su Centar za kulturu Čakovec.

Podstranica MURAI KEC: https://pdcck.hr/murai/muraikec/

Kontakt osoba: Eva Trstenjak / eva.trstenjak@pdcck.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content