Objavljen natječaj za stipendiranje učenika deficitarnih obrtničkih zvanja za školsku godinu 2021./2022.

Obrtnička komora Međimurske županije nastavlja s projektom stipendiranja učenika za deficitarna obrtnička zvanja. Projekt već tradicionalno financijski podupiru Međimurska županija i Grad Čakovec koji zajedno s Gradom Prelogom, Gradom Mursko Središće i općinama Belica, Dekanovec, Domašinec, Donji Kraljevec, Goričan, Nedelišće, Mala Subotica, Orehovica, Podturen, Selnica, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec i Vratišinec osiguravaju sredstva za dodjelu stipendija određenom broju učenika koji se jave na natječaj s prebivalištem na njihovom području.

Svi koji se žele natjecati za stipendiju moraju ispunjavati sve uvjete i dostaviti svu dokumentaciju koja se traži prema natječaju koji objavljujemo, zajedno s obrascima za natječaj.

Prijavnice s kompletnom dokumentacijom treba dostaviti u Obrtničku komoru Međimurja, 40000 Čakovec, I.G.Kovačića 4, najkasnije do 31.siječnja 2022. godine.

http://www.obrtnicka-komora-medjimurja.hr/vijesti/1100-objavljen-natjecaj-za-stipendiranje-ucenika-deficitarnih-obrtnickih-zvanja-za-skolsku-godinu-20212022



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content