“Mali broj primljenih pogodaka je rezultat igranja obrane cijele momčadi”

Velike zasluge za osvajanje jesenskog naslova prvaka idu i vrataru Zasadbrega Davoru Žagaru.

Nogometaši Zasadbrega zabili su najviše u skupini B, a pritom nisu zaboravili na obranu te su u 15 odigranih utakmica primili 18 pogodaka, najmanje u ligi. Obranom je zapovijedao pouzdani vratar iz Vratišinca, Davor Žagar.

“Polusezona je bila izrazito teška. Kroz cijelu period imali smo probleme s ozljedama, gubili neke od bitnih igrača u ključnim utakmicama i uvijek smo se na neki način “krpali”. Tajna uspjeha je dobar spoj mladosti i iskustva, stalno smo jedan drugome bili podrška u trenucima kada nije išlo kako treba. Dečki jednostavno nikad nisu gubili glavu i odlično igrali pod pritiskom. Atmosfera unutar ekipe je odlična, ponekad preeuforična Za dobar rezultat svakako je najzaslužniji odnos igrača s trenerom Davorom Jambrošićem. Uvijek je podrška i brine da se svaki igrač osjeća ugodno u klubu. Također, dok nije išlo on je uvijek stao uz dečke i pobrinuo da “brod ne ode u krivom pravcu”. Svakako, htio bih zahvaliti navijačima na odličnoj podršci tijekom cijele sezone i nadam se da im nismo i nećemo zadati puno stresa”, kazao je pouzdani vratar.

Kao što smo već napomenuli, Žagar je primio najmanje pogodaka u jesenskom dijelu sezone.

“U našoj ligi ima jako dobrih, fantastičnih vratara i to što sam primio najmanje golova rezultat je dobre igre cijele moje ekipe, od prvog do zadnjeg suigrača. U nekim trenucima je trebalo reagirati, ali sve u svemu mali broj primljenih pogodaka je rezultat igranja obrane cijele momčadi”, poručio je Žagar.

Zasadbreg u drugom dijelu sezone čeka težak posao, ali u klubu su spremni na zahtjevne zadatke koji ih očekuju.

“Može se očekivati jako dobar nogomet – napadački. Nadamo se da će nas ozljede i ostali problemi zaobilaziti tijekom drugog dijela sezone. Ono najbitnije, pokušat ćemo obraniti titulu jesenskog prvaka – iako je konkurencija sada još više “nabrijana” na nas i završiti sezonu s najboljim mogućim plasmanom”, zaključio je Žagar.

preneseno s: www.msm.hr
objavio: Nikola Lukman



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content