ŠKOLA ZA PRIMJER Čakovečkoj Gimnaziji i bivšim učenicima uručene zahvalnice i nagrade FER-a

Posebno su ponosni što su se među ovogodišnjim ferovcima nagrađenim priznanjem ‘Josip Lončar’ našla i dva bivša gimnazijalca Juraj Barlek i Vinko Sabolčec

Održavati kontinuitet kvalitete u obrazovanju generacija gimnazijalaca istodobno je izazov i obveza, no posebnu radost predstavlja nam kada je to prepoznato i nagrađeno na sveučilišnoj razini.

Tako je na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća Fakulteta elektrotehnike i računarstva ravnateljici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec Sandri Breka-Ovčar dekan prof. dr. sc. Goran Gledec uručio zahvalnicu za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju studenata FER-a.

Posebno smo ponosni što su se među ovogodišnjim ferovcima nagrađenim priznanjem “Josip Lončar” našla i dva bivša gimnazijalca Juraj Barlek i Vinko Sabolčec.

Čestitke našim bivšim učenicima, izvrsnim studentima FER-a, kao i svim gimnazijskim profesorima koji su predano i s ljubavlju ugradili svoju kockicu u mozaik od kojega je satkan ovaj uspjeh.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content