RAZBOJNIŠTVO U PLEŠKOVCU Uz prijetnju pištoljem opljačkao trgovinu i ljekarnu

Pljačkaš je imao crnu kapu s prorezom za oči, dok je na rukama imao PVC rukavice i pištolj crne boje

U utorak, 26. listopada u večernjim satima u Pleškovcu, nepoznati počinitelj je počinio kazneno djelo razbojništva tako da je uz uporabu vatrenog oružja zaprijetio djelatnici trgovine i ukrao novac, da bi potom ušao u obližnju ljekarnu gdje je uz prijetnju također ukrao novac, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Policija raspolaže opisom počinitelja: muškarac visine oko 180 cm, mršave građe, obučen u crne hlače i crnu majicu, na glavi je imao crnu kapu s prorezom za oči, dok je na rukama imao PVC rukavice i pištolj crne boje.

– Molimo građane da ukoliko raspolažu s korisnim informacijama uz zajamčenu anonimnost da izvijeste policiju putem broja 192, putem elektroničke pošte medjimurska@policija.hr  ili mogu osobno pristupiti u prostorije najbliže policijske postaje. Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu – poručuju iz policije.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content