‘RAJ NA BREGU’ Od ove jeseni turisti će moći samostalno planirati idealni odmor

Na web stranici www.rajnabregu.com od ove jeseni turisti će moći samostalno planirati idealni odmor

Na lokaciji Kreativno – edukativnog centra Murai danas se održala konferencija na kojoj su bili prisutni direktor Turističke zajednice Međimurske županije – Rudi Grula, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu – Anđelko Nagrajsalović, izvršni direktor Platforme za Društveni centar Čakovec – Filip Živaljić, a prisustvovali su i gospodarstvenici uključeni u projekt.

Na web stranici www.rajnabregu.com od ove jeseni turisti će moći samostalno planirati idealni odmor. Poznat kao Jurovski kraj – Općina Sveti Juraj na Bregu skriva mnoge prirodne ljepote i priče koje treba otkriti. Na stranici rajnabregu.com mapirane su mogućnosti kroz kategorije: Otkrij rute kroz prirodu, Vinarije i fina hrana, Otkrij manifestacije, Kuće za odmor i Iskoristi dan.

Na stranici je dostupan i kalendar događanja koji će se svakodnevno osvježavati sa zanimljivim događanjima u Općini.

Filip Živaljić je na konferenciji istaknuo da je plan web stranice i kalendara da turisti koji dolaze mogu vidjeti širu sliku – da postoje mnogi događaji u krugu od nekoliko kilometara gdje su smješteni, za koje možda nisu čuli, a mogli bi ih zanimati. 

Isto tako, načelnik Nagrajsalović rekao je da žele da ljudi koji dolaze kod njih znaju da postoji život i izvan tih ‘5 kilometara’ gdje se nalaze, a upravo će im ova stranica i kalendar pomoći u istraživanju tog kraja. 

– Mi surađujemo i s ostalim općinama. Plan je da znamo uputiti turiste na ono što žele, da ih usmjerimo prema njihovim interesima, želimo razmišljati o cijelom gornjem Međimurju, rekao je.

Pozvao je i prisutne na konferenciji da surađuju međusobno i da predlože gostima sadržaje oko njihovih objekata.

– Želimo da gost vidi širu sliku, a ne da su fokusirani samo na jednu točku, zaključio je Nagrajsalović.

I direktor Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula podržao je ovu inicijativu.

– Što se tiče web stranice, smatram da je jako dobro što se ponuda s ovog prostora na neki način stavlja u kontekst. Ima ovdje odličnih smještaja, ponude hrane i pića, adrenalinskih sadržaja… Mi ćemo ovu inicijativu koliko god je moguće podupirati i sve najavljene aktivnosti, najavio je Grula.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content