Forestland: Prvi događaj bez ograničenja, bez maski i slobodan za sve posjetitelje!

Čak 512 dana prošlo je između dva festivala Forestland, a ovogodišnji, IX. po redu #Forestland biti će jedan od prvih događaja bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje.

To naravno, znači da će svi posjetitelji trebati predočiti potvrdu o preboljenom COVID-u, negativni test ili pak o primljenoj barem jednoj dozi cjepiva, no to je mala cijena za slobodu i provod „u šumici“.

Organizatori se nadaju da će po uzoru na okolne zemlje EU, testovi biti besplatni i sufinancirani za sve. Testiranje će biti dostupno na samom ulazu na festival!

“Ponosni smo što ćemo imati prvi neograničeni događaj u Međimurju, ali i na sjeveru Hrvatske. Posjetitelji će moći ući sa covid putovnicom, a testiranje za one necijepljene ili nepreboljele bit će organizirano na samom ulazu. Još uvijek radimo na tome da nam država participira ili u potpunosti financira testiranje. Turizam je važna grana za Međimurje i regiju i nadamo se da ćemo se zabavljati kao nekad s minimalnom dozom sigurnosti koju će svaki posjetitelj poštovati”, rekao nam je Krešo Biškup.

Europski festival moderne elektronske glazbe Forestland već se 9 godina održava u Međimurju, u sredini ljeta. Vruće ljetne noći dodatno se usijavaju glazbom, tisućama posjetitelja i odličnom atmosferom kakvu samo Hrvati mogu stvoriti.

Prošlo je već gotovo 9 godina, a Međimurje je dobilo brand i veliki ljetni događaj koji redovito privlači tisuće posjetitelja, fotografije i video zapisi obilaze svijet, dok su najbolji promotori ljepota Međimurja desetine sretnih artista, glazbenika, DJ-eva i snimatelja čija sjećanja i uspomene obilaze svijet.

Čak 45 artista, od čega nam ih najviše dolazi baš iz susjedne Slovenije, u 48 sati festivala nastupat će na dvije pozornice Forest-a. Slovenska techno zvijezda UMEK, kultna trap diva i hip hop kantautorica Senidah, nizozemac Mark Sixma, ali i hrvatske zvijezde Matroda, E-Base, Vedran Car, hrvatsko-njemački duo Corti organ, ali i mnogi, mnogi drugi DJ-i.

„Nakon šokantne 2020. godine više nas ništa ne može iznenaditi, u organizaciju Forestland festivala IX. upustili smo se punih srca, ohrabreni mogućnostima za rad, ali i željom brojnih partnera da nastavimo, radimo i žrtvujemo se da se ova tradicija ljetnih partija, glazbe i festivala održi i dalje“ rekli su nam iz organizacije festivala. „45 artista, 48 sati, dvije pozornice i preko stotinu ljudi u organizaciji i odvijanju događaja znače samo jedno, da će Forestland 2021. zapaliti scenu.“

Uz kraljicu trapa Senidah, glazbenicu čiji će nastup zasigurno biti zapamćen u Međimurju, nakon 5 godina se na pozornicu vraća i Matroda. Zagrebački DJ ostvario je zavidnu karijeru u inozemstvu, a proglašen je i za 25. najboljeg producenta na svijetu. Dobro poznat publici Foresta je i Mark Sixma, nizozemski big room / trance DJ koji se po treći puta vraća za pult u Hrvatsku, ovog puta na main stage. Umek, kralj techna će u petak zavladati Forestroom pozornicom i pokazati nam zašto je već gotovo tri desetljeća jedan od najboljih tech dj-a na svijetu.

Ulaznice već od 100 kuna potražite na www.entrio.hr ili na www.forestland.hr!

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korentaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content