Mull Trans od četvrtka 6.5.2021. započinje čipiranje spremnika za komunalni otpad

Kako bi mještanima Svetog Jurja na Bregu bila osigurana još bolja i kvalitetnija usluga odvoza otpada, tvrtka Mull Trans (koncesionar sakupljanja i odvoza komunalnog otpada na području naše općine), od četvrtka, 6. svibnja 2021., kreće s projektom čipiranja spremnika za otpad.

Čipiranje spremnika (samo mala kanta 120 l) obavljati će se po naseljima prema danima odvoza komunalnog otpada, sve dok svi spremnici ne budu čipirani. “Molimo mještane da kante ostavljaju do kraja dana na mjestu dostupnom našim djelatnicima.” –  poručili su iz Mull Transa.

Raspored odvoza komunalnog otpada:
UTORKOM:
Brezje
Mali Mihaljevec
Frkanovec
Zasadbreg

ČETVRTKOM:
Dragoslavec
Lopatinec
Okrugli Vrh
Pleškovec
Vučetinec

S početkom mjeseca srpnja 2021. primjenjivat će se novi način obračuna odvoza komunalnog otpada. Osnovna cijena iznosit će 48,00 kuna, a jedno pražnjenje spremnika s komunalnim otpadom (mala kanta 120 l) naplaćivat će se 5,00 kuna (npr. mjesečni trošak s dva odvoza komunalnog otpada iznosit će 58,00 kuna). Odvoz selektivnog otpada uračunat je u gore navedenu cijenu.




aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content