Rekreativne staze u Općini Sveti Juraj na Bregu

Pet zanimljivih staza za hodanje u Općini Sveti Juraj na Bregu sad je dostupno je na stranicama Cipelcuga: http://www.cipelcug.com.hr/murai/ kao i na stranicama KEC Murai: https://pdcck.hr/murai/rute/Nadamo se da će biti od koristi svim ljubiteljima boravka u prirodi.Veselilo bi nas čuti vaša mišljenja i prijedloge…

Ekipa Cipelcuga zadnjih je godinu dana prehodala mnogo zanimljivih, lakših i težih, dužih i kraćih staza po gornjem Međimurju. Pritom smo, koliko je god to moguće, nastojali izbjegavati glavne cestovne prometnice, nego smo postupno otkrivali mnogobrojne šumske i poljske putove, koji uglavnom nisu ucrtani na dostupnim mapama.
Područje Općine Sv. Juraj na Bregu obiluje takvim stazama, uključivši i značajnu dionicu Međimurskog planinarskog puta. Oduševljeni otkrivenim trasama odlučili smo, u suradnji s Kreativno edukativnim centrom Murai, osmisliti nekoliko staza koje obuhvaćaju neke od najzanimljivijih prirodnih znamenitosti u Općini i objaviti ih na web stranicama da budu dostupne svim ljubiteljima hodanja i boravka u prirodi.
U ovom trenutku imamo pet kružnih trasa od kojih četiri počinju i završavaju kod Doma kulture Murai u Lopatincu, a jedna kod Vinske kuće Dvanajščak-Kozol.
Sve staze dostupne su na aplikaciji Plotaroute, gdje se mogu preuzeti za korištenje u raznim formatima, uključivši i GPS.

preneseno s: www.cipelcug.com.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content