Adaptacija dječjeg vrtića u Brezju

Općina Sveti Juraj na Bregu prijavila je projekt „Adaptacija dječjeg vrtića u Brezju“ na natječaj Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Odlukom o odabiru projekta iz Programa podrške  regionalnom razvoju odobrena su financijska sredstva u iznosu od 250.000,00 kuna. Procijenjena vrijednost radova iznosi 500.000 kuna + PDV. Razlika u financiranju investicije osigurana je u proračunu općine.

Projektom se predviđa zahvat adaptacije postojećeg objekta dječjeg vrtića u Brezju, kojom će se povećati njegova energetska učinkovitost, smanjiti financijski troškovi, povećat će se ugodnost boravka vrtićke djece i zaposlenika u prostoru te uredit i obnovit pročelja čime će zgrada dobiti novi izgled. Na postojećoj zgradi izvest će se demontaža međukatne i krovne konstrukcije i izvedba nove, te toplinska zaštita vanjskih zidova, krova, stropa iznad grijanog prostora i zamjena stolarije.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content