Otvoren dom za starije i nemoćne osobe Stubičar, podružnica Frkanovec

Dragi naši prijatelji i budući korisnici, predstavljamo Vam podružnicu naše ustanove – Dom za starije i nemoćne osobe Stubičar, podružnica Frkanovec.

Dom Frkanovec je mjesto gdje osobe starije životne dobi dobivaju svu potrebnu njegu, pomoć i podršku. Dom je smješten na brežuljku u malom mjestu Frkanovec u općini Sveti Juraj na Bregu, dovoljno blizu centra grada, a opet dovoljno udaljen od gradske vreve i prometnica kako bi korisnici imali potreban mir. Frkanovec je prožet livadama, pašnjacima, vinogradima te je idealno mjesto za provoditi vrijeme u nezagađenom okolišu i zdravom ambijentu.

Našim korisnicima nudimo 24-satnu skrb, individualni pristup, stručnu medicinsku skrb i ugodno životno okruženje. Našim korisnicima osim jedinica za stanovanje hotelskog tipa stoje na raspolaganju i jedinice za pojačanu njegu. Korisnici mogu birati između smještaja u jednokrevetne, dvokrevetne ili pak trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je signalizacijskim zvonom kako bi im potrebna pomoć bila dostupna u svakom trenutku. Naša prehrana temelji se na tradicionalnoj domaćoj kuhinji. Korisnicima doma nudimo i dodatne usluge, pa se tako u sklopu doma nalazi trgovina. Imamo izvrsnu suradnju i sa slovenskim državljanima tako da su svi dobrodošli.

Za ugodnu ispunjenost slobodnog vremena organiziramo društvene i rekreativne aktivnosti (društvene igre, zajedničke tjelovježbe). Osobe treće životne dobi nisu stare. Njihov vedar duh, ispunjen način života, te stručno medicinsko osoblje učiniti će treću životnu dob najboljom!

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju jer mi smo tu zbog Vas, a ne vi zbog nas! Cijene smještaja počinju od 4.500,00 kn. Za više informacija molimo javite se u inbox, ili vlasnicima na brojeve telefona +385998187545 Luka Šoltić +385989897674 Štefan Vršić.

preneseno s: www.facebook.com/domzastarijestubicar/



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content