POBIJEDILA HUMANOST Malomihaljevčani za obitelj Vabec čiji je suprug i otac Ivan (34) tragično stradao

Utakmica ženskih ekipa Malog Mihaljevca odigrana je u nedjelju18. listopada imala je humanitarnu notu.

U nedjelju 18. listopada  u Malom Mihaljevcu su se sastale domaće nogometašice podijeljene u dvije ekipe, to su bivši i budući ŽNK Mali Mihaljevec. Utakmica i druženje su imali humanitarni  karakter jer su  sva prikupljena sredstva kanalizirana prema  obitelji Vabec čiji je 34-godišnji suprug i otac Ivan tragično stradao početkom rujna na radnom mjestu u Čakovcu. On je bio iz  susjednog Lopatinca. Odaziv na skup humanosti  je bio dobar uz poštivanje svih mjera Zavoda za javno zdravstvo. Svaka udruga Malog Mihaljevca imala je svoje zaduženje koje su besprijekorno obavile.

Organizator okupljanja humanih ljudi  je bio  Mjesni odbor Mali Mihaljevec, a  pokrovitelj Općina Sveti Juraj na Bregu. Suorganizatori su bili Udruga žena Mali Mihaljevec, Udruga mladih Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec. Kako smo čuli od njihovih predstavnika rezultat susreta bio je u drugom planu, a rekli su nam samo da je pobijedila humanost. Novac s tog okupljanja bit će predan supruzi pokojnog Ivana. ‘Ima nešto u nama zajedničkog, a to je humanost!’, kaže poznati mjesni karikaturist i predsjednik MO M. Mihaljevec Damir Novak.

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio: Mladen Grubićaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content