Organizatori Forestlanda poručuju da ulaznice vrijede za iduću godinu, ali možete ostvariti i povrat

Jedan od naših najpoznatijih festivala elektronske glazbe, koji se svake godine održava u Brezju, kao što smo već javili odgođen je za sljedeću godinu. Iako se trebao održati od 17. do 19. srpnja ove godine, zbog nepovoljne epidemiološke situacije i opasnosti širenja koronavirusa, odgođen je na 23. i 24. srpanj 2021. godine. Organizatori su dali info i o ulaznicama.

– Sve ulaznice vrijede i za Forestland 2021. Ako želite podržati ekipu koja radi festival, ostavite svoje ulaznice neka važe i iduće godine, nagradit ćemo vašu vrijednost i pomoć. Ukoliko želite povrat novca i to Svi koji su kupili kroz sustav Ticket2go javite nam se na info@forestland.hr tako da kroz sustav izvršimo povrat uplaćenih sredstava, poručuju organizatori. 

Kao što smo već ranije objavili organizatori su uložili ogroman trud da se festival ipak održi, da bude prvi veći međunarodni glazbeni festival u regiji, ali nije išlo.

– Do samog kraja htjeli smo napraviti najbolji, najveći i najglasniji Forestland festival. Do samog kraja nadali smo se da će sve biti dobro. Do samog kraja nismo gubili nadu. Ali, nepovoljna epidemiološka situacija u okolnim državama, teška i gotovo nemoguća pravila ponašanja i novi, nepoznat faktor s kojim se tek upoznajemo, natjerali su nas na promjenu situacije i odgodu festivala za iduću godinu, poručuju organizatori. (lm)

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Dejan Zrnaaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content