DOBRA VIJEST ZA PARTIJANERE Popularni festival elektronske glazbe Forestland će se ipak održati!

Forestland će se i ove godine održati u Brezju, na polju okruženom šumama, na više od četiri hektara prostora.

Stigla je potvrda da će se festival elektronske glazbe Forestland ipak održati u Međimurju, i to od 17. do 19. srpnja. Mnogi su festivali zbog pandemije otkazani, no Međimurci se ne daju.

– Mjesecima se borimo, hrabrimo, ali i prolazimo na desetke opcija samo da bismo odlučili – Forestland će se održati! – kaže glasnogovornik festivala Krešimir Biškup i dodaje da je Forestland ideja, bunt, želja i san u jednom. – Poštujemo sve mjere koje je propisao HZJZ, imamo dezinfekcijske punktove, tekuću pitku vodu na više mjesta, a na svakog će posjetitelja biti predviđeno i više od četiri kvadrata prostora – ističe Biškup. Forestland će se i ove godine održati u Brezju, na polju okruženom šumama, na više od četiri hektara prostora.

– Cijeli tim mjesecima već planira i gleda kako, no ipak na kraju smo se složili da zbog COVID-19 situacije prisiljeni smo bili odgoditi strane izvođače za zimu 2020., ili pak ljeto 2021. Kiril Djaikovski, Mark Sixma i Moguai zbog dalekih putovanja premješteni su za buduće datume, no 2020. će ipak biti zapamćena po najvećem regionalnom imenu, no to ćemo tek najaviti. Već godinama imamo prisni odnos sa susjedima, na festivalu nastupa velik broj slovenskih DJ-a, ovog ljeta radimo i hip-hop dio i graffiti jam, gradimo cijeli mali grad na lokaciji festivala.

Zbog same destinacije, iznimno nam je drago da privlačimo taj broj turista i radimo na promociji i Međimurja kao party centra kontinentalne Hrvatske. Cilj nam je u idućem razdoblju povezati se još i više i bolje s raznim glazbenicima, DJ-ima i kolektivima u Hrvatskoj i Sloveniji i objediniti ih sve na festivalu, postati svojevrsni meeting point za električnu glazbu. Prednost ćemo uvijek dati lokalnim i regionalnim artistima, a to će najave ovogodišnjih artista i pokazati – najavio je Biškup.

Ulaznice za Forestland mogu se kupiti isključivo online i to putem start-up ticketing sustava www.ticket2go.hr po cijeni od 100 kuna za festivalsku ulaznicu, odnosno 160 za kamp ulaznicu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content