Posjetite Kneju i uživajte u iznimnom ambijentu uz nadasve ukusnu hranu!

Od 16. svibnja 2020. godine kod njih i kušajte tradicionalna međimurska jela u ugodnom ambijentu! Kako izgleda taj izniman restoran pogledajte u video prilogu.

Restoran Kneja nalazi se u Malom Mihaljevcu, 5 km sjeverno od Čakovca, nakon duge pauze, restoran nanovo otvara svoja vrata za sve goste. 

Restoran je smješten u oazi mira, okružen nedirnutom prirodom na površini od 15 hektara. Cijeli je restoran građen od drvenih trupaca i kao takav je jedinstven na širem području Europe.

‘Zovem se Valentino Mikulaj i imam 39 godina. Iza mene je 20 aktivnih godina u ugostiteljstvu, konkretno u kuhinji. U početku sam odmah počeo raditi u boljim restoranima u kojima sam imao prilike kuhati osobno za predsjednike država, premijere i druge poznate osobe. Tako sam stekao iskustvo te uz podršku obitelji i dragih ljudi odlučio sam se da otvorimo nanovo restoran Knjeu. S obzirom na to da sam iz Malog Mihaljevca, restoran Kneja me od prvog dana opčinjavao ljepotom i posebnošću. Veličina, prostranost i sam izgled objekta bili su dovoljan razlog da se odlučim upravo za nju! Jelovnik sam pripremio tako da zadovoljava svačiji ukus i cjenovno i ponudom. Svi ste dodro došli! ‘ – rekao nam je vlasnik Valenito Mikulaj

Restoran je pogodan za sve oblike okupljanja, od obiteljskih i poslovnih ručkova i večera, do održavanja prigodnih rođendanskih proslava, krstitki, promocija, domjenaka i manjih svadbenih svečanosti.

Radno vrijeme restorana je od utorka do petka od 11 do 22 sata, subotom i nedjeljom od 9 do 22 sata, dok ponedjeljom restoran ne radi. Za sve informacije možete ih nazvati na 040 865 707, Facebook stranica Restoran Kneja

Pratite i Facebook stranicu eMedjimurje.hr jer će Vas Restoran Kneja darivati sa lignjama u tijeku dana. Sretno!

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content