POSTANITE KUPAC HRANE DOMAĆIH OPG-OVA S DOSTAVOM

Slogan “FINOTEKA.com – domaća hrana u Vaš dom!” definitivno je u doba koronavirusa dobio svoj puni smisao! Projekt za naručivanje domaće hrane izravno od domaćih proizvođača koji smo davno pokrenuli i na kojem radimo već 12 godina, sada donosi velike koristi kupcima i OPG-ima diljem RH koji žele kupnju i prodaju bez osobnog kontakta. Pozivamo sve ljude i OPG-ove iz svakog kutka Hrvatske da ne čekaju s uključenjem!
U ovoj priči postoje samo domaći proizvođači zdrave hrane, bez ikakvih „uvoznih“proizvoda, a Finoteka je tu da Vas s njima poveže.
Ukoliko želite biti među onima koje ćemo prve obaviještavati o posebnim ponudama određenih proizvođača, molimo Vas da već sada popunite donji obrazac. Budite u toku!
Ako Vam je možda nepraktično kontaktirati svakog proizvođača ponaosob putem stranice www.Finoteka.com, možete već sada na stranici www.FinotekaDostava.com naručiti dostavu razne domaće hrane domaćih OPG-ova na bilo koju adresu u RH. U tom slučaju sve Vam stiže u istoj dostavi, u jednom paketu i potrebno Vam je samo nekoliko klikova da sve odradite. Detalji o tome su na www.FinotekaDostava.com/detaljno-o-svemu



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content