01.04.2020. e-Propusnice

Sustav e-Propusnice predstavlja sigurno digitalno rješenje za elektroničko slanje zahtjeva za izdavanjem, provjeru podataka, izradu i distribuciju propusnica u digitalnom obliku (e-Propusnica), sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Danas tijekom dana će se kroz sustav e-Građani moći zatražiti i izdati digitalna e-Propusnice, a sustav će provjeravati valjanost podataka, te će ih nadležno tijelo/odgovorna osoba odobriti ili odbiti.

U slučaju da pojedine osobe nemaju pristup navedenim uslugama mogu podnijeti zahtjev korištenjem dosadašnjih načina predaje zahtjeva primjerice putem e-mail adrese stožera i liječnika primarne zdravstvene zaštite.

Ukoliko trebate tehničku ili korisničku podršku vezanu uz e-Propusnice, molimo vas kontaktirajte nas:

  • e-pošta: epropusnice@uprava.gov.hr (0-24 h)
  • Telefon: 0800 8090 (od 8 do 17 sati)

Kako bi se upoznali sa sustavom e-Propusnice i postupkom prijave u sustav, preporučamo vam pogledati sljedeće video-upute:

Za e propusnice kliknite OVDJE.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content