24.3.2020. Obavijest i pojašnjenje građanima Općine Sveti Juraj na Bregu u svezi propusnica za napuštanje mjesta prebivališta

Kretanje svih građana koji imaju mjesto prebivališta i stalnog boravka na području Općine Sveti Juraj na Bregu, znači u svim naseljima u sastavu Općine Sveti Juraj na Bregu je slobodno na području općine dok za izlazak van područja općine vrijede odredbe iz jučer donesene odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite RH, te trebaju propusnicu koju izdaje poslodavac, liječnik ili općinski stožer civilne zaštite zavisno od ingerencije.

Još jednom napominjemo da općinski stožer ima nadležnost isključivo za potrebe vitalnih obiteljskih potreba ili nabavke neophodnih životnih potrepština. Već prije je objavljeni postupak za ishođenje propusnica.Za potrebe putovanja zbog posla propusnice izdaje poslodavac, a za zdravstvene probleme liječnik obiteljske medicine i treba se njima obratiti.

Zahtjevi za propusnice koji će biti poslani u petak iza 14,00 sati i tijekom vikenda (subota i nedjelja) obraditi i poslati će se u ponedjeljak.

Kontakt telefon za građane Općine Sveti Juraj na Bregu:
040 855 298 – u radnom vremenu općine (PON-PET) od 7:30 do 15:30

099 205 6112 – Damir Novak načelnik stožera civilne zaštite Općine Sveti Juraj na Bregu; e-mail: damir.novak3@gmail.com

098 473 829 – Anđelko Nagrajsalović, načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu; e-mail: andelkon@gmail.com

e-mail Općina Sveti Juraj na Bregu:
nacelnik@svetijurajnabregu.hr

Scroll to Top Skip to content