ACCREDO CENTAR Turistička destinacija u srcu Međimurja

Ako centar još niste posjetili, vrijeme je da se to brzo promijeni. Accredo Centar je mjesto za svakog te nudi nezaboravno druženje na otvorenom i u zatvorenom uz moguću organizaciju različitih evenata – teambuildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava.

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Nalazi se u selu Zasadbreg koji je udaljen 10 minuta od Čakovca, te pola sata od Varaždina.
Djeca, obitelji, prijatelji ili poslovni kolege koji vole adrenalin ili su jednostavno ljubitelji dobre zabave i druženja u prirodi već deset godina imaju priliku na jednom mjestu upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu te se uvjeriti zašto se još naziva ‘Tvornicom dobrih emocija’.

Ako centar još niste posjetili, vrijeme je da se to brzo promijeni. Accredo Centar je mjesto za svakog te nudi nezaboravno druženje na otvorenom i u zatvorenom uz moguću organizaciju različitih evenata – teambuildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, domjenaka, promocija, poslovnih druženja… Ono što je drugačije u poslovanju Accredo Centra je potreba za prethodnom rezervacijom termina uz odabir nekog programa iz njihove ponude.

Na samim eventima gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opusti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. 

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje mogu izdvojiti – penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), airsoft duel, bacanje sjekira te kolektivni sportovi poput paintballa, Splatmastera (paintball za djecu), battle archery-a, tuba, bubble footballa, ljudskog stolnog nogometa, odbojke s ručnicima, križić kružića i f1.

Accredo centar je poznat po svojim inovativnim igrama koje konstantno unapređuje i nadopunjuje u svojim programima. Tako vas i ove sezone očekuju mnoge novosti koje će oduševiti svakog posjetitelja. Prošle godine je u centru izgrađena prva eko karting staza u Hrvatskoj. Ova disciplina pokazala se pravom atrakcijom među svim populacijama jer uz dozu adrenalina, na siguran način, mogu testirati svoje vozačke vještine. Uz to je izgrađen i veliki teren s umjetnom travom kaj ima višenamjensku svrhu te posjetitelji uvijek ostanu zapanjeni ljepotom i zelenilom koja vlada u centru.

Nadaleko poznata aktivnost, puna adrenalina je dakako izlet Quad vozilima pod nazivom „Quad avantura po Međimurskim Alpama“ podržan od MINT-a. Vozilom na četiri kotača imate priliku upoznati ljepotu krajolika koje nudi Međimurje te provesti dan u prekrasno uređenom mjestu u prirodi.

Na samom kraju vrijedno je spomenuti pravi test hrabrosti, adrenalinski Park, visinski poligon koji se sastoji od tornjeva i umjetne stijene međusobno povezanih čeličnim sajlama. Uz malo ‘muke’ i straha potrebno je savladati strah od visina, ali još nitko nije požalio na uloženom trudu. Kao nagrada za kraj slijedi zip line – spust po 110 metara dugom čeličnom užetu. 

Višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba voditelja i instruktora svakoj grupi jamči jedinstven doživljaj prilikom posjeta centru.
Hrvatski košarkaški i rukometni reprezentativci, nogometni klub ‘Everton’ iz Liverpoola i druge brojne grupe iz cijelog svijeta iskoristili su slobodno vrijeme za opuštanje i zabavu u Accredo Centru u čitavom nizu ‘neobičnih’ sportova, a iz njega su svi izašli puni pozitivne energije i dobrih komentara. Brojne pohvale i preporuke dosadašnjih gostiju motiviraju ih da budu još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo njihova je najveća nagrada.

Za više informacija kontaktirajte ih putem email adrese info@accredo.hrFacebook stranice ili Instagram profila ili nazovite: 040 / 364 – 720 ili 098 / 426 – 380.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content