Pomakni svoje granice na HOG RACE Festivalu

PG GELER adrenalinski park u Malom Mihaljevcu pokraj Čakovca, 22. i 23. svibnja pomiče sve vaše granice i izaziva vas na potpuno drugačiji doživljaj i utrku – veprovu blatnu utrku s preprekama HOG RACE. Pitate se zašto baš vepar? Vepar ima izuzetne sposobnosti snalaženja i opstanka, a najviše voli upravo blato. Izvuci iz sebe veprovsku neustrašivost, snalažljivost, izdržljivost i snagu kao ali i zaštitnički stav – pomozi onome iza sebe!

Staza je posebno odabrana za ljubitelje prirode i izazova te je duga 8 km, s 14 zadanih prepreka. Svaka pojedinačna prepreka ima svoj naziv, dok vas u cilju očekuje posljednja i najveća prepreka – Veprovo kupalište. Staza se sastoji od zemljanog terena i trči se po šumi, s manjim usponima.

Neke prepreke mogu biti jako izazovne. 🙂

Svaki natjecatelj po završetku utrke dobiva finišersku medalju jedinstvenog dizajna, dok će rezultati biti objavljeni odmah po prolasku kroz cilj. Natjecatelji koji završe utrku među prvih 20 (kategorija muškarci i kategorija žene) stječu pravo na ELIT SUPER SPRINT. U toj kategoriji predviđeni su posebni pehari i nagrade dok ostali natjecatelji svoj startni broj ubacuju u bubanj tombole kako bi imali priliku osvojiti neku od vrijednih nagrada sponzora utrke. Ova utrka posebno je atraktivna kao team building jer najbrojnija ekipa osvaja sjajnu nagradu by PG GELER adrenalinski park.

PRIJAVE – hograce.pg-geler.hr/

Startni paket stoji 250 kuna i sastoji se od HOG Race majice, medalje, bona za Pasta Party i posebne narukvice za ulazak na „Štala noćni zabavu“. Prijave su otvorene do 15. svibnja 2020., uz napomenu kako startni paketi nisu osigurani onima koji se prijave nakon navedenog datuma.

PROGRAM

Petak, 22.5.2020. s početkom u 15 sati
Podizanje startnih paketa
Spiderman atrakcija
Izložbeno – prodajni štandovi uz bogatu gastronomsku ponudu
Izložba američkih automobila
Adrenalinska avantura za posjetitelje
Pasta party
Štala noćna zabava

Subota, 23.5.2020. s početkom u 10 sati
Glavna utrka na 8 kilometara
Utrka za djecu
Elit Super Sprint
Maskota iznenađenja
Igra za najhrabrije posjetitelje
Tombola za natjecatelje
Svečano proglašenje pobjednika
Štala noćna zabava

Više informacija na hograce.pg-geler.hr/

preneseno s: www.trcanje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content