ADVENT U MALOM MIHALJEVCU: Malo mjesto s ljudima velikog srca!

Mali Mihaljevec se krajem godine pretvorio u jednu lijepu adventsku priču koju se isplatilo posjetiti. U subotu, 14. prosinca nakon nastupa tamburaškog sastava Žice i Matije Krnjaka bilo je otvaranje izložbe poznatog karikaturiste Petra Pismestrovića

Nakon izložbe održana je prigodna dječja priredba u Dom kulture s Djedom Mrazom koji je donio vreću punu poklona. Petar Pismestrović došao je na poziv udruge žena Mali Mihaljevec i karikaturiste Damira Novaka sa svojim karikaturama na 11. izložbu karikatura u Mali Mihaljevec. Izložio je svojih 50 karikatura u Domu kulture gdje je bilo i svečano otvorenje izložbe, a sljedeći dan i u školskoj sportskoj dvorani u Pleškovcu povodom Božićnog sajma.

Otvorenje izložbe popratio je velik broj mještana Malog Mihaljevca i okolnih mjesta koji su bili oduševljeni izloženim karikaturama. Autora i njegove radove predstavio je karikaturist Damir Novak, a na dolasku poznatog karikaturista u Mali Mihaljevec zahvalila se i predstavnica Udruge žena Mali Mihaljevec Karmen Klobučarić, predsjednik Mjesnog odbora Mali Mihaljevec, Vedran Kovačić, te načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović koji je i otvorio izložbu.

– Mali Mihaljevec, malo mjesto s ljudima velikog srca. Moja izložba, susret s dragim ljudima, hvala Damiru Novaku, što nam je pokazao svoj rodni kraj,“ rekao je u svojem obraćanju prisutnima Petar Pismestrović. Izložba se može pogledati do početka ožujka u prostorijama Doma kulture u Malom Mihaljevcu.

preneseno s: www.mnovine.hr

Scroll to Top Skip to content