SVETI JURAJ NA BREGU: Novih 15 studenata potpisalo ugovore o stipendiranju!

Novo prijavljeni studenti danas su u uredu Općine potpisali ugovore o korištenju stipendija.

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je odluku da nastavlja sa stipendiranjem 36 studenata iz prethodnih akademskih godina, kao i da će stipendirati 15 novo prijavljenih studenata koji su se prijavili ove akademske god. 2019./2020. na natječaj za stipendiranje.

Općina tako ove godine stipendira ukupno preko 50 studenata. Mjesečni iznos stipendije za studiranje u Čakovcu iznosi 400 kuna, u Varaždinu, Koprivnici i Križevcima 500 kuna, a u Zagrebu i u ostalim udaljenijim gradovima Hrvatske te u inozemstvu 700 kuna.

Pravo na stipendiju ove su godine ostavarili sljedeći studenti: Karlo Maček, Melani Šopar, Petra Polanec, Ana Horvat, Lidia Vinković, Ida Perko, Sara Hižman, Luka Vinković, Patrik Mihalić, Leona Novak, Viktorija Jesen, Vilim Dretar, Ivan Mesarić i Melisa Klobučarić.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content