DRŽAVNI SKUP Međimurski matematičari pripremaju predavanja i radionice za skup u Puli

Stručno-metodički skup Pula održat će se od 14. do 16. studenog s temom Geometrija u nastavi matematike u hotel Park Plaza Histria Pula.

Objavljen je popis radova i radionica koji su prihvaćeni za ovaj skup. Među predavačima imamo međimurske osnovnoškolske učitelje i srednjoškolske nastavnike. Jedna od tema bit će Geometrijski mozaik koji su zajednički pripremili Anita HorvatIvana Kreminski i Željko Kraljić, učitelji matematike u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu.

Jedna od srednjoškolskih tema bit će Geometrija – gimnazije ‘protiv’ tehničkih strukovnih škola, a predavačice će biti Tamara Srnec iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec i Aleksandra Schill iz Strojarske i prometne škola Varaždin.

Među dvanaest radionica je i ona pod nazivom Zastava Nepala koju priprema Tanja Debelec iz  I. OŠ Čakovec.

Državni skup matematičara u Puli se održava svake dvije godine i okuplja petstotinjak sudionika iz cijele Hrvatske te goste iz susjednih zemalja.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content