Mali Mihaljevec: Osnovana radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti

U srijedu, 16. listopada u Malom Mihaljevcu je osnovana radna skupina za humanitarne i društvene djelatnosti na području Međimurske županije.

Glavi cilj ove radne skupine je prepoznavanje potrebitih (djeca, stariji, bolesni, slabijeg imovinskog stanja…) i organizacija pomoći za njih. Ideja se javila u Malom Mihaljevcu, a odmah u početku podržali su je članovi udruga iz Mihovljana, Dragoslavca, Novog Sela Rok, Kotoribe, Svetog Urbana i Zasadbrega te će se skupina proširiti na veći dio Međimurja. Već je sazvana nova sjednica koja će se održati u Novom Selu Rok 15. studenog. U skupini su zasada aktivni predsjednici i članovi udruga, sportskih klubova, DVD-ova te predsjednici i članovi mjesnih odbora.

Spremni smo pomoći onima kojima je potrebno, a uključivanjem u razne udruge i odbore pokušat ćemo djelovati adekvatno i brzo. Uskoro će se napraviti i FACEBOOK stranica koja će biti na raspolaganju svima koji mogu doprinijeti radu skupine, poručuju nakon prvog sastanka.

preneseno s: www.medjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content