KUU Zasadbreg na 9. internacionalnom festivalu “Zov ravnice” u Novom Sadu

Na festivalu je sudjelovalo ukupno 25 folklornih društava. Festival se održavao na Trgu slobode u Novom Sadu . KUU Zasadbreg je svojim nastupom oduševila posjetitelje te  lijepo predstavila Međimurje i Međimursku kulturnu baštinu . Folkloraše je za nastup pripremio Hrvoje Horvat a tamburaše Miroslav Novak. Slobodno vrijeme članovi su iskoristili za razgledavanje zanimljivog Novog Sada i Petrovaradinsku tvrđavu.

Putovanje su iskoristili i za posjetu gradu heroja, Vukovaru te Memorijalnom groblju i Ovčari gdje su se poklonili žrtvama rata.Puni lijepih uspomena, sretni i zadovoljni vratili su se u svoje lijepo Međimurje.Ove subote 12.10. u 18 sati  Kuu Zasadbreg će na priredbi “Pozdrav jeseni”  uz kulturni program obilježit  20-godišnjicu rada te će imat i promociju monografije. Pozvani ste svi!

preneseno s: medjimurjepress.net



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content