PARTIJANERI, JESTE LI SPREMNI? Šumska livada postala festivalski prostor, 24 sata do Forestlanda!

U 14 dana radova marljiva ekipa produkcije Forestlanda je od šumske livade napravila neprepoznatljiv festivalski prostor, jedinstven i nezaboravan za tisuće posjetitelja koji će pohrliti već od podnevnih sati.

Za samo 24 sata početi će najveći festival na sjeveru Hrvatske, a pripreme su skoro gotove. 

Mauro Picotto, E-Base, Yellowheaz, SaberZ, Ferreck Dawn, Ruben de Ronde, Corti Organ i gotovo pedeset drugih DJ-a u petak, 19. srpnja dolaze na pozornicu ovog šumskog festivala u Međimurju. 

U stilu broja 7 – broja održavanja festivala je i pjesma, himna ovog ljeta u produkciji Lawrenca Apage, nizozemskog rezident DJ-a Forestlanda. A koliko je hrabar vidjet ćemo na najdužem zip-lineu powered by Red Bull na sjeveru Hrvatske, onom preko glavne pozornice, između VIP-a i preko tisuća posjetitelja. Usudite li se? 

U 14 dana radova marljiva ekipa produkcije Forestlanda je od šumske livade napravila neprepoznatljiv festivalski prostor, jedinstven i nezaboravan za tisuće posjetitelja koji će pohrliti već od podnevnih sati. Kad nakon 48 sati, točno u podne u nedjelju 21. srpnja R-G-M završi svoj set party se nastavlja na afteru u Toplicama Sveti Martin, uz bazene, plažu i Red Bull Stribor. 

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content