Kod OŠ Sveti Juraj na Bregu postavljena pametna klupa – odmorite i napunite mobitele

Za ljepši noćni ugođaj QBen Silver sadrži i LED rasvjetu koja se uključuje u večernjim satima

Kod Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u četvrtak, 3. srpnja postavljena je pametna klupa QBen Silver. 

QBen Silver je pametna klupa koja korisnicima omogućava USB i bežično punjenje mobitela i ostalih elektroničkih uređaja. Njene funkcije omogućava solarna energija koja se pohranjuje u baterijama i osigurava rad klupe čak i tijekom tmurnog vremena.

Za ljepši noćni ugođaj Silver sadrži i LED rasvjetu koja se uključuje u večernjim satima. Dugotrajnost konstrukcije osiguravaju kvalitetni materijali s dodatnom zaštitom.

Tako se Sveti Juraj na Bregu priključio brojnim gradovima i naseljima koji su postavili slične klupe na javnom prostoru. Pametnoj klupi će se najviše razveseliti mlađa populacija, ali i stariji koji će tu moći odmoriti i napuniti svoj mobitel.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content