Ekipa DVD-a Vučetinec osvojila sjajno drugo mjesto na Vatrogasnom kupu Dalmacije!

Međimurje je predstavljalo pet vatrogasnih društava, a posebno se istaknula ženska ekipa DVD-a Vučetinec

Vatrogasna zajednica Splitsko–dalmatinske županije u suradnji s HVZ-om i DVD-om Sinj u subotu, 27. travnja organizirala je svoj 13. Vatrogasni kup Dalmacije i 1. kolo Kupa HVZ za seniorske ekipe, koji se održavao na Športskom centru „Ivan Poljak – Sokol i Andrija Alčić“.

Natjecanje se provodilo u skladu s odredbama Pravilnika o provedbi vatrogasnih natjecanja za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice te je u isti i uvršteno. Na natjecanju se izvodila jedna vježba i štafetna utrka bez prepreka, a natjecatelji su bili razvrstani u sljedeće kategorije: – Muški A”,  Muški “B”, Žene “A”, Žene ”B”, JVP/ MA i JVP/ MB. Za sve natjecatelje učesnike natjecanja (po trećinama) izrađene su prigodne medalje (zlatne, srebrne i brončane), pehari za 1., 2. i 3. mjesto u kategorijama, diplome za osvojeno mjesto i prijelazni pehari. 

VZ Međimurske županije predstavljale su ekipe DVD-a Macinec i DVD-a Palinovec u kategoriji MA ekipa, DVD Mali Mihaljevec i DVD Vučetinec u kategoriji ŽB ekipa i DVD Čateks u kategoriji MB ekipa. Ekipe su se pripremale kroz razna natjecanja u zimskom periodu, dvoranskih natjecanja spajanja usisnog voda da bi svoje vještine, spretnost i spremnost pokazale na vanjskim natjecanjima.

U najjačoj konkurenciji MA ekipa nastupilo je 11 u kojoj je ekipa DVD-a Macinec zauzela 8. mjesto, a DVD-e Palinovec 7. mjesto, također 7. mjesto u MB kategoriji osvojio je i DVD Čateks Čakovec, a u ŽB kategoriji ekipa DVD-a Mali Mihaljevec osvojila je 4. mjesto, dok je odlično 2. mjesto osvojila ŽB ekipa DVD-a Vučetinec.

Na samome Kupu iz VZMŽ tehničko osoblje – suci bili su Mladen Kanižaj – GS i Damir Novak– S3. Svim ekipama velike čestitke na osvojenim rezultatima i predstavljanju naše županije diljem Lijepe naše.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content