Uskrsnice za umirovljenike i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je Odluku o isplati Uskrsnica svim umirovljenicima koji primaju mirovine u iznosu do 2.000,00 kuna i osobama starijim od 60 godina koji nemaju primanja s područja Općine Sveti Juraj na Bregu.

Pozivaju se svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od ponedjeljka 15. travnja do petka 26. travnja 2019. godine u vremenu od 8:00 do 15:00 sati, dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29), te podignu Uskrsnice.

Visina Uskrsnice Općine Sveti Juraj na Bregu iznosi 200,00 kuna po osobi, a primatelji sa sobom obavezno moraju donijeti, potvrdu o visini mirovine ili potvrdu o visini dohotka od Porezne uprave (soba br. 2), osobnu iskaznicu i OIB.

Ukoliko primatelj nije u mogućnosti osobno podići Uskrsnicu, istu može podiči član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja mirovine, potvrdu o visini mirovine primatelja, OIB primatelja mirovine i vlastitu osobnu iskaznicu.

Sretan Uskrs!



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content