Malonogometni turnir Brezijada

U Brezju se niz godina organizirala Brezijada koja je bila u različitim godinama u različitim formatima. Bile su slobodne prijave, bile su prijave po ulicama, bile su igre za djecu, žene i muškarce, jedna ljetna nedjelja bila je predviđena za veliko okupljanje Brezovčana i okupljalo se više stotina mještana Brezja i njihovih gostiju.

>>> Brezijada nekad

Na žalost Brezijada je zamrla u pretoklom periodu i ove subote se opet vraća. Ovog puta organizira se kao malonogometni turnir koji će početi u 15:00 sati. Pravo nastupa imaju svi mještani Brezja kao i mještani okolnih sela. Cilj turnira je druženje i rekreacija.

Igra se 4+1, dva puta po 12 minuta. Ekipu čini maksimalno 8 igrača i maksimalan broj ekipa je 8. Kotizacija po ekipi je 100 kuna u što je još uključeno jelo za sve članove ekipe.

Iz Hajduka pozivaju sve mještane Brezja i okolnih naselja na druženje u subotu, a poseban poziv ide Brezovčankama i Brezovčanima koji su iz raznih razloga iselili iz Brezja da dođu na još jednu Brezijadu i na veliko brezovsko okupljanje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content