Počinje Forestland: Od petka do nedjelje Brezjem će odzvanjati glazba

Tisuće partijanera očekuje 48 sati glazbe, performansa, festivala i čarobnog, drugačijeg svijeta šume i prirode

U petak, 13. srpnja točno u 12:00 sati prvi će posjetitelji proći kroz novi portal na ulazu na Forestland. Šuma, livada, priroda, jezera i glazba koja odjekuje malenim Brezjem razbit će idiličnu intimu malenog hrvatskog mjesta.

Tisuće partijanera očekuje 48 sati glazbe, performansa, festivala i čarobnog, drugačijeg svijeta šume i prirode. Na Forestland su prvi stigli najdalji putnici, Yaksa iz Tokia i Flash Finger iz Južne Koreje u pratnji slovenskog domaćina Avadoxa. Trojac koji je upravo rasturio Split i Hvar svoju će europsku turneju nastaviti upravo u Međimurju na Forestlandu.

“Prvi puta smo u Hrvatskoj i ovo je definitivno već sad festival na koji se želimo vratiti. Došli smo dan ranije kako bi istražili Čakovec i Međimurje i jako nam se sviđa” složili su se Yaksa i Flash Finger. Obojicu ćemo gledat na glavnoj pozornici ovog vikenda, dok je Avadox već prilično dobro poznat domaćoj publici.

Od petka do nedjelje Brezjem će odzvanjati glazba, a da sve protekne u savršenom redu pobrinula se cijela organizacijska vojska radnika. U samo nekoliko dana sagradi se, gotovo iz ničeg cijeli festivalski grad koji po završetku nestaje u manje od tri dana. Nekoliko kilometara ograda, na desetine umjetničkih instalacija, park, šetnice, bazeni i bonbon chill zona, mjesto punjenja baterija.

A punih baterija Forestland otvara Jonas Love A, mladi vancouverski DJ s brojnim nastupima u Koreji, Japanu i diljem Europe. No ono što svi čekaju nastupi su svjetskih zvijezda, regionalnih artista i odličnih DJ-a kojih na Forestland-u neće nedostajati. Čak 63 artista nastupat će na tri pozornice kroz 48 sati. Sa preko stotinu milijuna “playova” stiže nam Zonderling i njegov Crazy, direktno s A state of Trance dolazi Mark Sixma, jedan od najsviranijih artista u trance svijetu, u petak nastupaju Petar Dundov, Avadox, dolazi nam Dekova, Lawrence Apaga i još mnogi, mnogi drugi.

Pogledajte satnicu festivala, dođite na Forestland i doživite šumu i ljeto. Ulaznice po 100kn potražite na vratima šume, u Brezju.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content