Pjesnik Danijel Kralj kod biskupa Mrzljaka

U radosti njegovog življenja, unatoč sljepoći od rođenja, uvelike mu pomaže vjera

Prigodom susreta, pjesnik Kralj darovao je biskupu Mrzljaku svoju četvrtu zbirku pjesama Moja Radost neprolazna u kojima poziva na radost i promišlja o događajima, okolnostima i trenutcima

U subotu, 23. lipnja 2018. varaždinski biskup Josip Mrzljak primio je u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu pjesnika Danijela Kralja iz župe Sv. Juraj na Bregu, u pratnji njegove majke Marine te župnika vlč. Ivice Puškadije ml.

Prigodom susreta, pjesnik Kralj darovao je biskupu Mrzljaku svoju četvrtu zbirku pjesama Moja Radost neprolazna u kojima poziva na radost i promišlja o događajima, okolnostima i trenutcima koji nas potiču da budemo radosni. U radosti njegovog življenja, unatoč sljepoći od rođenja, uvelike mu pomaže vjera koju osvjedočeno živi, te podrška majke Marine i ostalih članova obitelji.

O svojem stvaralaštvu, životu i promišljanjima porazgovarao je s biskupom Mrzljakom i izrazio zahvalnost za ovaj susret i za sve dobro koje prima preko biskupovog pastirskog služenja.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content