Četiri kategorije i tri medalje na Hraščica kupu

Nogometna škola Sveti Juraj na Bregu je nakon sudjelovanja na međunarodnom turniru u Crikvenici od 14. do 17. lipnja ovog vikenda nastupala na Hraščica kupu u organizaciji ŠN Međimurec/Sloboda.

Ne samo da je sudjelovala, nego je u čak tri uzrasne kategorija završila na postolju, dok je kategorija U-8 završila nastup s dva remija i tri poraza.

Srebrnu medalju za NŠ Sveti Juraj osvojili su igrači kategorije U-12, dok su isto to ponovili igrači u kategoriji U-10 na nedjeljnom programu. U finalu kod kategorije U-12 bili su bolji dečki iz FC Međimurje 05 (2:0), dok je od kategorije U-10 bila bolja ŠN Petica. Obje ekipe nastupale su pod vodstvom trenera Nikole Lukmana.

U nedjeljnim poslijepodnevnim satima i kategorija U-14 okitila se medaljom. Ovi igrači su pod vodstvom trenera Stivena Lacka osvojili brončanu medalju svladavši na deveterce ekipu domaćina.

U ovom tjednu slijede još završna druženje, dok se sa treninzima počinje krajem 7. mjeseca kada će biti i u upisi u nogometnu školu.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content