IGRAMO se šestarom

Učenici petih razreda Osnovne škole Belica i Osnovne škole Sveti Juraj na Bregu dobili  su zadatak napraviti radove za pano jedni drugima na temu Igrajmo se šestarom.

Nerijetko učenici imaju problem baratanjem šestarom, njegovim držanjem i preciznim crtanjem. Uz igru lakše je učiti. Crtanje i slikanje za drugu školu i za svoje vršnjake iz druge škole bila je motivacija da radovi budu još bolji, ljepši, uredniji i precizniji. Nakon što su učenici vidjeli radove svojih vršnjaka iz druge škole i oduševljenja te same riječi pohvale i od jedne i druge strane, željeli su pokazati da mogu još bolje.

U poticajnom okruženju radova svojih prijatelja učenici su ponovo dobili priliku svojim prijateljima poslati ‘pisma’ u obliku nastavnog listića. Svaki učenik osmislio je zadatak za ponavljanje te su neki od zadataka spojeni u jedan nastavni listić. U žaru da naprave što bolje radove učenici su potražili pomoć starijih prijatelja iz škole kako bi im pomogli pretočiti radove u digitalni oblik.

Učenici Osnovne škole Belica i Osnovne škole Sveti Juraj na Bregu žele nove zadatke jedni za druge te ih zanima tko su njihovi nepoznati vršnjaci.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content