MALI MIHALJEVEC Udruga žena poziva na Dane humora

Udruga žena Mali Mihaljevec organizira trodnevnu manifestaciju ‘Dani humora Mali Mihaljevec 2018.’. Uz njih, suorganizatori su Udruga mladih Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec te NK Mali Mihaljevec, dok je pokrovitelj manifestacije Općina Sveti Juraj na Bregu.

U srijedu, 11. travnja organizirana je radionica crtanja karikatura za djecu koju će voditi Krešimir Kveštek sa suradnicima. Nakon toga slijedi dječja modna revija ‘Almee’, a potom otvorenje izložbe karikatura Krešimira Kvešteka.

Drugog dana manifestacije, u četvrtak, na rasporedu je još jedna dječja modna revija ‘Almee’, zatim lutkarska predstava „Najsporiji kralj na svijetu“ OŠ I.G. Kovačića, a za kraj dana dramsko-scenska igra ‘Događa li se to i vama?’ OŠ I.G. Kovačića.

U petak, 13. travnja KUU ‘Društvo žena Gornji Kraljevec’ predstavit će se kazališnom predstavom ‘Snehina laž’, a za kraj će se održati stand up show gdje nastupaju komičari VlatkaMifkaMiranda LončarTihomir Paravina i Goran Vinčić.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content