USKRŠNJI stolnoteniski turnir u Zasadbregu

Proljetne praznike mališani iz Zasadbrega započeli su svojim prvim turnirom u stolnom tenisu. Marljivo su trenirali od sredine studenog te su sada, na 1. Uskršnjem turniru STK Zasadbreg mogli pokazati što su naučili. Na turniru su s mališanima sudjelovali i odrasli pa je tako svaki mališan igrao zajedno sa svojim roditeljima, bakom, djedom ili drugom rodbinom.

Uspješnost organizacije ovog turnira svjedoči broj sudionika: čak 22 djece uz svoje odrasle pratitelje. Sudionici su bili podijeljeni u šest skupina u kojima su sa svakim igračem odigrali po tri seta, nakon čega su se zbrajali bodovi.

Za to vrijeme sudionici su se počastili kolačima i grickalicama, okrijepili te nestrpljivo čekali proglašenje pobjednika i medalje i diplome koje im je podijelio načelnik Općine Sv. Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content