OV Sv. Juraj na Bregu: Vijećnici izglasali dobitnike nagrada za Dan općine

Na jučerašnjoj sjednici OV Sveti Juraj na Bregu zadnje točke dnevnog reda bile su posvećene odlukama o ovogodišnjim laureatima najviših priznanja koje će se dodijeliti uoči Jurjeva, Dana općine.

Odlučeno je tako da će nagradu za životno djelo primiti posthumno Rade Jerosimić. Nagrada će se uručiti supruzi Katarini Jerosimić.

Zlatnik „ Grb Općine Sveti Juraj na Bregu“ dodijelit će se profesorici Željki Kadi koja je zaslužna za očuvanje livadnog plavca na lokaciji Bedekovićeve grabe.

Godišnja nagrada za iznimno djelovanje u području umjetnosti i kulture dodijelit će se Danijelu Kralju, mag. educ. philol.croat.

Za iznimno djelovanje u području sporta i tehničke kulture nagradu će primiti NK Mali Mihaljevec koji je prošle godine proslavio 40-tu godišnjicu.

Dječjem vrtiću Ringišpil uručit će se nagrada za iznimno djelovanje u području znanosti, odgoja i obrazovanja, dok će Udruga Forestland primiti nagradu za iznimno djelovanje u području rada udruga.

Malo selo d.o.o., odnosno Izletište i restoran Međimurski dvori, dobit će nagradu za iznimno djelovanje u području gospodarstva.

Vijećnici su sve odluke donijeli jednoglasno. Nagrade će biti uručene 24. travnja kada je zakazana svečana sjednica OV Sveti Juraj na Bregu.

preneseno s: www.mnovine.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content