DOGAĐA li se to i vama?

Dramsko-scenska igra ‘Događa li se to i vama?’ autorski rad učenika i dramskog voditelja Alena Barbića iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, odabrana je predstavljati našu Županiju na ovogodišnjoj Državnoj smotri LiDraNo u Primoštenu od 19. do 21. ožujka.

Nastala je u radosti, s mnogo ritma, pokreta i pjesme (dva prerađena glazbena broja). Zamišljena je kao ‘work in progress’ i suočava članice ansambla i voditelja s njihovim osobnim dilemama i strahovima.

Svojevrsno je suočavanje s problemima koji se tek odraslima čine ne odveć ozbiljnima. A jesu. U isto vrijeme je i bremenita radošću i optimizmom.

Članice mladog školskog dramskog ansambla su: pjevački ponos škole Paola ŽarkovićGloria Levačić-TkalecTia BakačMonika Horvatić (doista salve glumačkih pohvala žirija), Mirta Horvat te mlada plesačica plesnog studija Korak Nikolina Martinec koja se već istakla u spotu kantautorice Jelene Radan.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content