Poziv na sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju (KANALIZACIJU) naselja Zasadbreg

Poziv na podnošenje zahtjeva za priključenje i sklapanje ugovora o priključenju na novoizgrađenu komunalnu vodnu građevinu za javnu odvodnju ( KANALIZACIJU )

Poštovani građani naselja Zasadbreg!

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj investicije, završile  izgradnju javnog sustava odvodnje aglomeracije Čakovec na području naselja Zasadbreg.

Pozivamo vas na podnošenje zahtjeva za priključenje i sklapanje ugovora o priključenju na novoizgrađenu komunalnu vodnu građevinu za javnu odvodnju dana 09.03.2018. (petak) u Dom kulture u Zasadbregu 187, u razdoblju od 12,00-18,00 sati.

Molimo ponesite sa sobom kopiju katastarskog plana i kopiju građevinske dozvole (ili izvatka iz gruntovnice) za nekretninu, a za određene korisnike gdje postoje usklađeni podaci iz katastra i gruntovnice, Međimurske vode d.o.o. su već pribavile potrebnu dokumentaciju kako bi priključenje bilo legalno. Za sklapanje ugovora potrebna je osobna iskaznica i OIB vlasnika nekretnine odnosno budućeg korisnika javne kanalizacije.

S poštovanjem,

Vaše MEĐIMURSKE VODE d.o.o. Čakovec

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content