Mali žibeki preplivali potok ispod mosta u Dječjem vrtiću „Žibeki“

Radost i osmijeh na dječjim licima prošlog je tjedna izmamio novi drveni most u dvorištu igrališta Dječjeg vrtića „Žibeki“ u Brezju.

Za još ljepše i kvalitetnije dječje igralište u vrtiću “Žibeki” u Brezju, uz dosadašnja dječja igrala, prilikom uređenja igrališta izgrađen je i drveni most koji će također služiti za igru.

Kako bi sami projekt imao smisla u ovom vrtiću, ispod mosta uređen je „potok„ u kojem plivaju mali žibeki, simbol istoimenog Dječjeg vrtića.

Djelatnici na javnim radovima Općine Sveti Juraj na Bregu uložili su trud u izradu nacrta i pretvaranje nacrta u stvarnost, no neizbježno je spomenuti kako su vesela i znatiželjna djeca svakog dana dolaskom u vrtić marljivo „kontrolirala“ tijek izrade drvenog mosta i rad djelatnika na javnim radovima, da što bolje i ljepše završe ovaj projekt.

Djeca su naša budućnost, stoga im pružimo veselje i uljepšajmo život od malih nogu.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content