MEMORIJAL STJEPAN KORAJ 20. KOLOVOZA

U znak sjećanja na Stjepana Koraja, velikana međimurskog trčanja, Atletski klub Međimurje će organizirati spomen utrku na stazama kojima je on trčao više od 40 godina, pripremajući se za brojne utrke. Ovaj događaj održat će se u u nedjelju 20. kolovoza s početkom u 10,00 sati, a okupljanje i start će biti u PG Geler Mali Mihaljevec, I. G. Kovačića 9a, Mali Mihaljevec. U programu trčanja biti će dvije duljine staza, dulja od 12 km te kraća od 5 km…

Budući da će dulja staza dva puta prelaziti državnu cestu Čakovec-Štrigova, molimo Vas da prilikom prelaska vodite računa o prometu, jer cesta neće biti zatvorena. Trčanje se održava na vlastitu odgovornost.

Trčanje neće biti natjecateljskog karaktera i neće biti proglašenja, ali će biti zabilježena postignuta vremena i poredak.

Nakon trčanja biti će organiziran ručak, na meniju su pizza i ćevapi, a cijena kotizacije za hranu je 30 kn po osobi. Pića se posebno naplaćuju.

organizator: Atletski klub Međimurjeaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content