Dražen Zečić u Zasadbregu digao sve generacije na noge

U sklopu Memorijalnog turnira Siniša Patafta i 40 godina od osnutka kluba u Zasadbregu, NK Zasadbreg ’77 je na igralište, pod veliki šator, odlučio 8. srpnja pozvati kralja dobre glazbe i legendu domaće scene, Dražena Zečića.

U 12 sati počela je prodaja vola na ražnju i sve posjetitelje pod šatorom zabavljala je grupa Motiv, dok je veliki koncert Dražena Zečića započeo oko 22 sata.

Uz povike iz publike ‘Zeko!’, Zečić je nizao hit za hitom između kojih su se mogli čuti: ‘Govore mi mnogi ljudi’, ‘Sokole’, ‘Kad sjetiš se mene’, ‘Vladarica’ i mnoge druge pjesme.

Vidno raspoloženi Dražen Zečić svojim najpoznatijim pjesmama držao je prepun šator na nogama više od dva sata i potrudio se da zabavi publiku baš svih generacija. Pjevalo se uglas, tražio bis i uživalo u fešti. Tako je još jedan besprijekorni koncert iza nas.

Memorijalni turnir nastavio se i u nedjelju. Odigrao se najprije susret za treće mjesto između NK Hajduk Štrukovec i NK Omladinac Mačkovec 1:1 pa su Mačkovčani bili uspješniji na jedanaesterce, dok su se u finalu sastali domaćin NK Zasadbreg ’77 i NK Mali Mihaljevec. Slavljenik domaćin je pobijedio 4:2.

U nedjelju je za zabavu bila zadužena grupa RiveR koja je zabavljala goste ispod šatora.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content