Treneri odradili seminare i pozivaju roditelje da prijave djecu na Veselu školu nogometa!

Ove će se godine, po peti puta, u Malom Mihaljevcu održati Vesela škola nogometa na tamošnjem nogometnom igralištu od 21. do 25. kolovoza. Treneri i organizatori Vesele škole nogometa su članovi Udruge mladih Mali Mihaljevec i Mihovljan, a samu školu podupiru i brojni sponzori te će biti pripremljen i niz dodatnih sadržaja poput prezentacije rada vatrogasaca i policije i nastup komičara Vlatka Štampara i Tomislava Koze Kozačinskog.

Ovih dana treneri su u Mihovljanu prisustvovali seminarima i praktičnom djelu te se tako već pripremaju za igru i rad s djecom. Dobrodošle su sve djevojčice i dječaci od 2 do 12 godina, a prijave su već počele i moguće su na brojeve telefona 098 956 3001 (Krunoslav Mezga) i na 091 884 5141 (Ivona Vugrinec). Škola je besplatna i svi koji sudjeluju u projektu dobivaju majicu, kapu, diplomu te mali obrok svakog dana.

Opširnije:

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content