FORESTLAND – šumski festival koji ne smijete propustiti ovog ljeta

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka najatraktivnijeg događaja ovog ljeta na kontinentu – bajkovitog, šumskog glazbenog festivala Forestland.

U samom vrhuncu ljetne sezone, 21. i 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnoge druge.

Osim bogatog glazbenog programa na tri pozornice, festival nudi prostor za kampiranje pod zvijezdama, dva bazena, druženje uz roštilj & grill, pješčanu plažu, champagne & rakija zonu te nezaboravne pool partyje uz šarene koktele i osvježavajuća pića. Glavni pokrovitelj Forestlanda je Tuborg, koji će se pobrinuti da spremno dočekate rasplesanu zoru i doživite provod koji ćete zauvijek pamtiti.

”The” događaj ovog ljeta na kontinentu spaja različite regije kroz glazbu te stvara zajedništvo među nacijama kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske.

Granice se ruše, a Međimurje tako postaje destinacija u srcu centralne Europe. Festival je to u sklopu kojeg se u samo 7 dana izgradi prostor za 10 tisuća ljudi usred šumskog krajolika, s kampom koji prima preko 1.500 kampera, s pozornicama, bazenima i ostalim prostorima, da bi se samo tri dana nakon festivala makli svi tragovi stopala na pijesku kako bi se priroda počela oporavljati.

Potvrda za odličnu organizaciju i nepresušnu kreativnost, ovom originalnom festivalu stigla je i u obliku nagrade za “Najbolji hrvatski EDM (Electronic Dance Music) festival za 2016.” prema renomiranom glazbenom portalu Klubska scena. Uz jednog od trenutno najtraženijih DJ-a na svijetu, Mahmuta Orhana, šumski krajolik s potokom i jezerom, vrhunsku glazbu i višednevnu zabavu, Forestland je i ove godine jedan od najboljih ljetnih festivala u Hrvatskoj, ali kako se čini, prava zabava tek počinje…

Stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite nezaboravan vikend u jedinstvenom šumskom ambijentu. Ulaznice možete kupiti putem online sustava www.ticket2go.hr.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

Scroll to Top Skip to content