SVETI JURAJ NA BREGU Anđelko Kovačić predsjednik Općinskog vijeća

U utorak, 20. lipnja 2017. održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Sveti Juraj na Bregu, na kojoj je za predsjednika izabran Anđelko Kovačić iz Zasadbrega, za njegovog prvog zamjenika njegov sumještanin i dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća, Marijan Rodinger, obojica s liste SDP-HSS-HSU-MDS, a drugog Božidar Balog s liste HDZ.

Osim njih, članovi novog Vijeća su: Antun Guterman, Zlatko Korunić, Ivanka Korunić, Dragutin Ladić, Miroslav Turk, Lidija Lepen, Anđela Novak, Dragica Vugrinec, Željko Medved, Damir Kovačić, Nikola Horvat i Kristijan Zelić.

Sjednici su nazočili općinski načelnik Anđelko Nagrajsalović i njegov zamjenik Damir Novak, koji su vijećnicima čestitali na izboru te ih pozvali na rad za boljitak svih ljudi i materijalnih dobara svoje općine.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content